Merhaba. Intel i3 9100F, 16 GB 3000MHz RAM ve GTX 1650 Super 4 GB, 1TB hard disk var (geçici olarak hard diske kuracağım).sizce Windows 10 mu kurmalıyım yoksa Windows 11 mi?
Merhaba. Intel i3 9100F, 16 GB 3000MHz RAM ve GTX 1650 Super 4 GB, 1TB hard disk var (geçici olarak hard diske kuracağım).sizce Windows 10 mu kurmalıyım yoksa Windows 11 mi?
Bu sisteme Windows 11 gider. Fakat benim tercihim Windows 10'un desteği kesilene kadar Windows 10'da durmanız daha iyi olabilir. Ama dediğim gibi böyle sisteme Windows 11 rahat ve güzel olur.
Bu sisteme Windows 11 gider. Fakat benim tercihim Windows 10'un desteği kesilene kadar Windows 10'da durmanız daha iyi olabilir. Ama dediğim gibi böyle sisteme Windows 11 rahat ve güzel olur.
Yani işletim sistemi kurarak FPS farkı beklemeyin derim. Bu sizin bilgisayar özelliklerinize bağlı bir durum. En yükseği 2 işletim sistemlerinden alacağınız maksimum FPS 250+.
Windows 11 artık bir düzene oturdu gibi ama hala bazı hatalar ve dengesizlikler oluyor, yine de güncelde kalınması taraftarıyım. Windows 11'de bariz sorun yaşanmadıkça Windows 10'a geçilmesinin bir manası yok bu özellikteki sistemde.
Windows 11 artık bir düzene oturdu gibi ama hala bazı hatalar ve dengesizlikler oluyor, yine de güncelde kalınması taraftarıyım. Windows 11'de bariz sorun yaşanmadıkça Windows 10'a geçilmesinin bir manası yok bu sistemde.
Tek sıkıntısı geç açılmalar olabilir ve geç yanıt vermeler olabilir. Onun dışında pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama SSD alıp da ona kurmanız daha iyidir.
Tek sıkıntısı geç açılmalar olabilir ve geç yanıt vermeler olabilir. Onun dışında pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama SSD alıp da ona kurmanız daha iyidir.