Windows 10 mu, Windows 7 mi?

zwoiehastaken

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
Intel HD Graphics 530
İşlemci
Intel i5
Merhaba arkadaşlar. Genelde oyun oynayan birisiyim. Windows 10 kullanıcısıyım. Genel olarak performans için Windows 7'ye geçin diyorlar. Karar veremedim, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm driverları kurarsan oyunda Windows 11'den daha iyi verim alırsın.

SSD yoksa SSD tak. 10 kur.

Merhaba arkadaşlar. Genelde oyun oynayan birisiyim. Windows 10 kullanıcısıyım. Genel olarak performans için Windows 7'ye geçin diyorlar. Karar veremedim, ne yapmalıyım?
Ben 7 kullanıyorum gayette memnunum Bi ara 10 a geçince pc çok yavşlamıştıngeri 7 ye döndüm sistemine alakalı

SSD varsa kesinlikle Windows 10. Yoksa Windows 8.1 kurun.

Performans olarak Windows 7, teknolojileriyle Windows 10 daha iyi. Windows 7'ye düşürmek yerine Windows 8.1 kurabilirsiniz.

Performans olarak Windows 7, teknolojileriyle Windows 10 daha iyi. Windows 7'ye düşürmek yerine Windows 8.1 kurabilirsiniz.

Windows 8.1'i direk es geç bence. Windows 7'den bir kuple alınmış ve Windows 8 zırvalıklarıyla doldurulmuş eh işte düzeltmeye çalışıp sonrasında amaan deyip Windows 10 çıkardılar zaten. O yüzden 8.1'i adamdan sayma pek fazla. Kullan Windows 10 sorun çıkmaz. Ben E7500 sistem ile kullanıyorum HDD ile sorun yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…