Windows 10 mu Windows 7 mi?

Arkadaşım Windows 7 daha hızlı diye bir şey yok. Oyunlarda daha iyi performans veriyor diye bir şey de yok. Bırakın artık bu muhabbeti. Windows 7'nin övülebilecek tek bir yanı yok.
Size göre öyle olabilir ben de burada fikrimi ifade ediyorum. Ben Windows 7 de Windows 10'a göre daha yüksek performans değerleri alıyorum.

Sen neyi övüyorsun neyi gömüyorsun? fazla abartma duygularını.

Ferrari'nin yaktığı mazotla şahinin yaktığı mazot aynı değil. Sistemin yüksek'se windows 10 idealdir.
Ne duygusu dostum? Konuşmak için konuşmayın şurada. Arkadaş Windows 7 önerenlere karşı konuşmuş. Ben de aynı fikirde olduğumu belirtiyorum. Anlaman için ek açıklama mı yapmam gerekiyor?

Ne duygusu dostum? Konuşmak için konuşmayın şurada. Arkadaş Windows 7 önerenlere karşı konuşmuş. Ben de aynı fikirde olduğumu belirtiyorum. Anlaman için ek açıklama mı yapmam gerekiyor?
Abi sakin ol az sanki dövecek gibi mesaj yazıyorsun ya

@Elementor

O senin kullandığın sahte sistemlerle alakalı bir durum. Sistemim Windows 10'da daha az kaynak harcıyor ve daha stabil. Windows 7 kullanmamış değiliz.

Ferrari daha çok yakıyormuş da Şahin daha az yakıyormuş. Senin kafana göre daha üst teknoloji, daha çok tüketim yapıyor. O halde işlemcilerin teknolojisi artıp, nanometre değerleri düştükçe daha az ısınması ve daha az enerji tüketmesine ne diyeceksin?

Anca laf olsun diye konuşuyorsunuz.

Abi sakin ol az sanki dövecek gibi mesaj yazıyorsun ya
Dostum adam ne yazdığını kendi bilmiyor. Kendi yazdığıyla çelişiyor. Her gün Türkçe bilmeyen adamlarla muhattap olunca insan ister istemez öfkeleniyor.

iyi bir bilgisayarım olsa zaten düşünmeden windows 10 istiyorum ama benim sistemime olurmu windows 10'un minumun gereksinimlerini karşılıyor

Dostum adam ne yazdığını kendi bilmiyor. Kendi yazdığıyla çelişiyor. Her gün Türkçe bilmeyen adamlarla muhattap olunca insan ister istemez öfkeleniyor.
Ben de dahil olmak üzere birden fazla arkadaşımda Windows 10'dan Windows 7 ' ye geçiş yapıldığında ciddi performans artışı gözlemledim. Bu sebeple Windows 7 önerdim. Türkçe bilmeyen arkadaşlara diyecek lafım yok ama :/

Hocam bu bir yanılgı. Halk arasında ağızdan ağıza dolaşan bir saçmalık. Windows 10'un Dx12 desteği var bir kere. Dx12 desteği olan tüm oyunlarda Windows 7'den iyi performans verecek.

Ayrıyeten şu videoyu izleyebilirsiniz. Tüm oyunlarda Dx11 kullanılmasına karşın ikisinin de önde olduğu oyunlar var. Ortalamada hemen hemen aynı performanslar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen şimdi windows 7 yi 10'a karşı övenlere bu tipler ifadesi kullanmadınmı? Bu tipler ne demek oluyor la?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…