AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #1 Başlık nasıl olacak bilmiyorum ama resimle açıklayabileceğimi düşünüyorum. Sağ taraftaki video, şarkı isminin kapanmasını istiyorum. Rahatsız ediyor beni. . . Son düzenleme: 2 Ekim 2020
Başlık nasıl olacak bilmiyorum ama resimle açıklayabileceğimi düşünüyorum. Sağ taraftaki video, şarkı isminin kapanmasını istiyorum. Rahatsız ediyor beni. . .
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #2 AnonimBiri dedi: Başlık nasıl olacak bilmiyorum ama resimle açıklayabileceğimi düşünüyorum. Eki Görüntüle 686884 Sağ taraftaki video, şarkı isminin kapanmasını istiyorum. Rahatsız ediyor beni. Genişletmek için tıkla... Biraz geç olmuş ama Windows 10: How to Disable Volume Overlay - Technipages Artı 0 Eksi
AnonimBiri dedi: Başlık nasıl olacak bilmiyorum ama resimle açıklayabileceğimi düşünüyorum. Eki Görüntüle 686884 Sağ taraftaki video, şarkı isminin kapanmasını istiyorum. Rahatsız ediyor beni. Genişletmek için tıkla... Biraz geç olmuş ama Windows 10: How to Disable Volume Overlay - Technipages