B berkantteam Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 311 11 Ocak 2022 #1 Klavyedeki muzik kısayoluna basınca doğal olarak grove muzik açılıyor. Ben bunu Spotify ile değiştirebilir miyim?
Klavyedeki muzik kısayoluna basınca doğal olarak grove muzik açılıyor. Ben bunu Spotify ile değiştirebilir miyim?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 11 Ocak 2022 #2 Varsayılan Uygulamalar kısmına girin ayarlardan. Groove'nin üstüne tıklayın ve "Microsoft Store üzerinde uygulama ara" kısmından Spotify seçin.
Varsayılan Uygulamalar kısmına girin ayarlardan. Groove'nin üstüne tıklayın ve "Microsoft Store üzerinde uygulama ara" kısmından Spotify seçin.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #3 Maalesef. Spotify medya oynatıcısı değil. siriius dedi: Varsayılan Uygulamalar kısmına girin ayarlardan. Groove'nin üstüne tıklayın ve "Microsoft Store üzerinde uygulama ara" kısmından Spotify seçin. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok.
Maalesef. Spotify medya oynatıcısı değil. siriius dedi: Varsayılan Uygulamalar kısmına girin ayarlardan. Groove'nin üstüne tıklayın ve "Microsoft Store üzerinde uygulama ara" kısmından Spotify seçin. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 11 Ocak 2022 #4 koztrue dedi: Maalesef. Spotify medya oynatıcısı değil. Böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Evet siz yazınca Spotify'ın olmadığını fark ettim.
koztrue dedi: Maalesef. Spotify medya oynatıcısı değil. Böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Evet siz yazınca Spotify'ın olmadığını fark ettim.