Windows 10 nasıl etkinleştirilir?

Enes XD

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | MSI B450M-A PRO MAX | RTX 4070 SUPER | HyperX Cloud II | Logitech G Pro X Superlight | Asus TUF | Gamepower Warlock Compact
Merhaba, yeni format attım önceden CMD ile bir kod yazıp deneme süresini uzatmıştım ve Windows'un tüm özelliklerini kullanabiliyordum nasıl yapabilirim biri açıklayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle tuhaf tuhaf işlerle uğraşmak yerine lisans anahtarı satın alabilirsiniz. 50 TL'nin bile değeri yok denecek kadar az şu an.

CMD de girdiğiniz kod güvenli olmaz sonuçta illegal bir yöntem attığım linkten ucuza key alabilirsiniz.

Merhaba, yeni format attım önceden CMD ile bir kod yazıp deneme süresini uzatmıştım ve Windows'un tüm özelliklerini kullanabiliyordum nasıl yapabilirim biri açıklayabilir mi?

İtemsatış'da key satıyorlar. Eğer onları alacak paran yokas bir bilgisayarcıya götürüp rica edip yaptırabilirsin. (ücretsiz yaparas)

CMD üzerinden aktifleştirmeyin bilgisayarınıza virüs girmesi olası. İnternette 100 TL key satılıyor.

Böyle tuhaf tuhaf işlerle uğraşmak yerine lisans anahtarı satın alabilirsiniz. 50 TL'nin bile değeri yok denecek kadar az şu an.

Daha önce yapmıştım bir şey olmamıştı. 50TL'ye alınan key guvenilir mi peki ona göre alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…