Windows 10 nasıl FreeDOS yapılır?

Tunahan Mert07

Hectopat
Yer
Antalya/Alanya
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımı satacağım için sıfırlamam gerekiyor fakat Windows'umu M.2 SSD'ye kurduğum için yapamıyorum çünkü M.2 SSD'yi alıp yeni bilgisayarıma takacağım M.2 SSD'mi çıkardığımda kurtarma diyor, kurtarma ayarlarına bastığım zaman restart atıyor maalesef, SS alamadığımdan dolayı gösteremiyorum fakat tek çare USB ile bir şeyler denemekti. Eğer konuya hakim olan varsa bunu deneyebiliriz fakat M.2'yi çıkarmam için 3 parça çıkarmam gerekiyor o yüzden çalışmasi kesin ise iyi olur. Şu an M.2 takılı Windows 10 ISO yükleyip komut satırından diskleri boşaltmayi düşünüyorum, bir YouTube videosunda bunu gördüm çok uzattım. Yardımcı olanlara teşekkürler.

Formata basla disk kısımları gelince diski komple sil, disk tek parça olunca kurulumu iptal et.

FreeDOS niye yapıyorsun ki, Windows kur teslim et adama aynı efor.

Siz beni yanlış anladınız sanırım Windows kurmak için tek seçenek kurtarma menüsünden USB ile bir şeyler denemek onun hakkında da en ufak bilgim yok şöyle bir ekran çıkıyor karşıma.

Hata kodu farklı olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240830-192336_Chrome.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 10
    69,8 KB · Görüntüleme: 17
    69,8 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…