Windows 10 nasıl hızlandırılır?

Arkadaşlar Windows 10 yüklüyorum da en hızlı en seri nasıl çalışabilir tüm yöntemleri yazar mısınız?

Modlu optimize edilmiş Windows sürümlerini deneyebilirsiniz. ReviOS gibi, kurulum için 1 adet biçimlendirilmiş USB gerekli.

Arkadaşlar Windows 10 yüklüyorum da en hızlı en seri nasıl çalışabilir tüm yöntemleri yazar mısınız?
Hocam ilk akla gelen ve az etkileyen bir taktik olacak belki ama masaüstünüzü sade ve temiz tutabilirsiniz.
Arkadaşlar zaten daha detaylı teknik bilgiler verirler.

Eğer her şey hazır olsun ben sadece bilgisayarı kullanayım diyorsanız Windows'un LTSB ve LTSC sürümlerine bakabilirsiniz.

Eğer sıfırdan kurmamayı tercih ediyorsanız, Windows Debloater'lar ile gereksiz hizmetleri de kapatabilirsiniz.

YouTube'da bunlar için fazlasıyla kaynak var hepsi aynı şeyi diyor zaten, bir video açıp izlemeniz yeterli.

Hepsini yapmasanda bazılarını yapabilirsin ben kodlar dışında geri kalanını yapmıştım işe yarıyor her şeyi yapmadan önce açıklamasına bak öyle yap.

Kendi Windows'unuzu yapabilirsiniz gereksiz tüm hizmetleri kapatarak. Uğraşmam derseniz @OgnitorenKs hocamın düzenlediği Windows'lara ya da LTSB/LTSC sürümlerini kapatabilirsiniz. Animasyonları ve saydamlık efektlerini kapatıp arka planda olabildiğince az program açmaya özen gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…