antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 6 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma Windows 10 Lite kurdum ve sistem yetersizliğinden dolayı kaldırmak istiyorum. D diskine girdim, Sil'e basıyorum trustedinstaller size izin vermelidir hatası ile karşılaşıyorum. Nasıl silebilirim Windows 10'u?
Arkadaşlar bilgisayarıma Windows 10 Lite kurdum ve sistem yetersizliğinden dolayı kaldırmak istiyorum. D diskine girdim, Sil'e basıyorum trustedinstaller size izin vermelidir hatası ile karşılaşıyorum. Nasıl silebilirim Windows 10'u?
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Ekim 2024 #2 Windows silmek için format atmanız gerekir. Konu troll dür inşallah.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 6 Ekim 2024 #3 Riot Vanguard dedi: Windows silmek için format atmanız gerekir. Konu troll dür inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam açılış ekranında bana Windows 7 mi, Windows 10 ile mi başlatmak istediğimi soruyor. Windows 7'yi kullanıyorum silebileceğimi düşünüyorum.
Riot Vanguard dedi: Windows silmek için format atmanız gerekir. Konu troll dür inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam açılış ekranında bana Windows 7 mi, Windows 10 ile mi başlatmak istediğimi soruyor. Windows 7'yi kullanıyorum silebileceğimi düşünüyorum.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Ekim 2024 #4 Hocam o zaman keşke dualboot kullanıyorum yazsaydınız. Diğer arkadaşlarım yardımcı olur.