Windows 10 nasıl kuruldu?

napimciap

Picopat
Yer
Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor
Bir işletim sistemi kuracağım kendime. Bunu da diğer herkese ücretsiz olarak vermek istiyorum. İşletim sistemi, o yüzden Windows nasıl kuruldu? Bir yazılım olarak mı yoksa bir sistem programı ile mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pekte iyi kurulduğu söylenemez kurulmasın abi

Hevesinizi kırmak istemem fakat çok zor bir iş.

Kanka hevesini kırmak istemem ama bu isteğin bayağı zor diyorsan ben kalkışıcam rahat 5 yılını alır bu iş.

Linçlenebilirim ama... Söyleyeyim. Bill Gates denilen arkadaş, Apple'da çalıştığı dönem Steve Jobs'ın yazılımını çalıyor ve Apple'a rakip olarak Microsoft'u kuruyor.

Linçlenebilirim ama... Söyleyeyim. Bill Gates denilen arkadaş, Apple'da çalıştığı dönem steve Jobs'ın yazılımını çalıyor ve Apple'a rakip olarak Microsoft'u kuruyor.

Bill Gates'i bende hiç sevmem abi Adam'ın görünüşüde yaptığı şeylerde hiç iyi şeyler değil.

Linçlenebilirim ama... Söyleyeyim. Bill Gates denilen arkadaş, Apple'da çalıştığı dönem Steve Jobs'ın yazılımını çalıyor ve Apple'a rakip olarak Microsoft'u kuruyor.
O zaman Windows bir BSD turevi.

Çok sayıda programlama dili kullanıldığını biliyorum. Bir kişinin yapabileceğinden çok daha astronomik bir proje.
Ancak bu fikrini gerçekleştirecek yazılım bilgin varsa lütfen bu projeyi gerçekleştir. Hepimizin gurur kaynağı olursun.

Biz zor mor demeyiz FPS içinden geçeriz aslan parçası sen o işi bana bırak çok tetikte olur önlem alırım haydi bismillah Allah'u ekber şimdi işletim sistemi yapmaya geçiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…