Çözüldü Windows 10 nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar, 1 tane USB aldım Microsoft sitesinden Windows 10 indirdim ISO ve Rufus programından USB'ye yazdım. Ve şu an bilgisayarımda 2 disk vardı 3 disk oldu M.2 SSD aldım şu an normal SSD kurulu Windows bir de HDD var. Ben formatlarken M.2 kuracağım SSD de 2. disk olacak hard disk hiç kullanılmasın istiyorum. Şu an tek yapmam gereken USB takıp PC yeniden başlarken boot menüsünden USB seçip kurmam mı yoksa başka şey yapmalı mıyım? Ve bir diğer sorum da Pro kullanıyorum kurarken Home kurmalı mıyım çok performans farkı olur mu yani gidip bir de OEM key alınır mı 20 30 TL de masraf çıkacak.

Çözüm
Windows'u nereye yazdırdıysan onu seçeceksin. Olmazsa hepsini de deneyebilirsin sorun olmaz. Muhtemelen 2. sıradaki onu deneyeceksin.

Ama sanırım rehberlere bakmak istemiyorsunuz ya da gözünüzden kaçmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 tane bölme olunca şaşırdım Neyse siz disk yerinde ne yapmam gerektiğini biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…