Windows 10 nasıl kurulur?

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ikinci bilgisayarımın işletim sistemini düz ara sildim, yani bildiğimiz bütün dosyaları seçip sile bastım silinmeyenler kaldı. Sistem şu an açılmıyor mantık olarak açılmaması gerek zaten. Ben bu SSD'ye Windows 10'nu geri kurmak istiyorum, nasıl kurarım? Şu an kullandığım bir sistem var ona bağlayıp kurmak istiyorum. Gidip bilgisayarcıya 300 TL veremem, basit bir iş olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ikinci bilgisayarımın işletim sistemini düz ara sildim, yani bildiğimiz bütün dosyaları seçip sile bastım silinmeyenler kaldı. Sistem şu an açılmıyor mantık olarak açılmaması gerek zaten. Ben bu SSD'ye Windows 10'nu geri kurmak istiyorum, nasıl kurarım? Şu an kullandığım bir sistem var ona bağlayıp kurmak istiyorum. Gidip bilgisayarcıya 300 TL veremem, basit bir iş olduğunu düşünüyorum.

Windows 10 ISO indirip USB belleğe Rufus ile yazdırın. Bu çok basit bir işlem YouTube'da rehberini izleyerek yapabilirsiniz. Ardından USB takılıyken BIOS açıp 1. boot etme seçeneğinden USB belleği seçin ve F10 enter yapın. Açılırken Windows kurulum ekranı gelir oradan sonrasını halledersiniz. Disk temizlemeyi bilmiyorsanız karıştırırım diyorsanız ona da YouTube'dan bakın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı