Xlett Hectopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 12 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 27 Mart 2016 #1 Windows 8.1 sürümünü Windows 10 sürümüne yükselttim. Benden ürün anahtarını istemedi kendisi yetkilendirme yaptı. Ben Windows 10'u USB'ye yükleyip sıfır anakarta atınca ne yapmam lazım? Yeni Windows mu satın almam lazım ? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2016
Windows 8.1 sürümünü Windows 10 sürümüne yükselttim. Benden ürün anahtarını istemedi kendisi yetkilendirme yaptı. Ben Windows 10'u USB'ye yükleyip sıfır anakarta atınca ne yapmam lazım? Yeni Windows mu satın almam lazım ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2016 #2 Farklı bir sisteme kuracaksanız ürün anahtarı ile kurulum yapacaksınız. AIDA 64 ile mevcut ürün anahtarınızı öğrenebilirsiniz.
Farklı bir sisteme kuracaksanız ürün anahtarı ile kurulum yapacaksınız. AIDA 64 ile mevcut ürün anahtarınızı öğrenebilirsiniz.