wqwq Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #1 Benim PC Intel Mobile series aynı kardeşiminkinden, 2 GB RAM var. Nasıl sıfırlarım? Windows 10'a geçiş yaptım. Ekran kartlarım güncel.
Benim PC Intel Mobile series aynı kardeşiminkinden, 2 GB RAM var. Nasıl sıfırlarım? Windows 10'a geçiş yaptım. Ekran kartlarım güncel.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 24 Kasım 2020 #2 Temiz kurulum mu istiyorsunuz? Ne yapmak istediğinizi pek anlayamadım ancak her iki şekilde de göstereyim. 1. Yol Başlangıç > Ayarlar >Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma seçeneğini belirleyin. Bu bilgisayarı sıfırla seçeneği altında Başlarken ögesini seçin. Temiz kurulum için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Temiz kurulum mu istiyorsunuz? Ne yapmak istediğinizi pek anlayamadım ancak her iki şekilde de göstereyim. 1. Yol Başlangıç > Ayarlar >Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma seçeneğini belirleyin. Bu bilgisayarı sıfırla seçeneği altında Başlarken ögesini seçin. Temiz kurulum için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et