gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 516 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #31 emircannnn dedi: Ve bana USB içine atacağım Windows dosyasının linki varsa atar mısınız? Technopat videosundaki linke ulaşılamıyor. Ve bana USB içine atacağım Windows dosyasının linki varsa atar mısınız? Technopat videosundaki linke ulaşılamıyor. Genişletmek için tıkla... Gönderdim. Windows 10'u indirin
emircannnn dedi: Ve bana USB içine atacağım Windows dosyasının linki varsa atar mısınız? Technopat videosundaki linke ulaşılamıyor. Ve bana USB içine atacağım Windows dosyasının linki varsa atar mısınız? Technopat videosundaki linke ulaşılamıyor. Genişletmek için tıkla... Gönderdim. Windows 10'u indirin
E emircannnn Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #32 gujuvala dedi: Gönderdim. Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... Giremiyorum bu siteye ulaşılamıyor diyor.
gujuvala dedi: Gönderdim. Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... Giremiyorum bu siteye ulaşılamıyor diyor.
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 516 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #33 emircannnn dedi: Giremiyorum bu siteye ulaşılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum sorun yok. https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=2265055 Bunu dene.
emircannnn dedi: Giremiyorum bu siteye ulaşılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum sorun yok. https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=2265055 Bunu dene.
E emircannnn Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #34 gujuvala dedi: Ben giriyorum sorun yok. https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=2265055 Bunu dene. Genişletmek için tıkla... Tıkladığım gibi Media diye bir dosya indirdi.
gujuvala dedi: Ben giriyorum sorun yok. https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=2265055 Bunu dene. Genişletmek için tıkla... Tıkladığım gibi Media diye bir dosya indirdi.
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 516 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #35 emircannnn dedi: Tıkladığım gibi Media diye bir dosya indirdi. Genişletmek için tıkla... Tamam indir ve aç.
emircannnn dedi: Tıkladığım gibi Media diye bir dosya indirdi. Genişletmek için tıkla... Tamam indir ve aç.
E emircannnn Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #36 gujuvala dedi: Tamam indir ve aç. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 516 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #37 emircannnn dedi: Tamamdır sağ olun. Genişletmek için tıkla... Unutma yüklenince iso dosyası oluşacak onu rufus ile flash belleğe atacaksın.
emircannnn dedi: Tamamdır sağ olun. Genişletmek için tıkla... Unutma yüklenince iso dosyası oluşacak onu rufus ile flash belleğe atacaksın.
E emircannnn Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #38 gujuvala dedi: Unutma yüklenince iso dosyası oluşacak onu rufus ile flash belleğe atacaksın. Genişletmek için tıkla... gujuvala dedi: Unutma yüklenince iso dosyası oluşacak onu rufus ile flash belleğe atacaksın. Genişletmek için tıkla... tamamdır. gujuvala dedi: Unutma yüklenince ISO dosyası oluşacak onu Rufus ile flash belleğe atacaksın. Genişletmek için tıkla... Ben sıfırlarken USB takmayı unuttum. Bir sorun olur mu sizce şu an sorunsuz çalışıyor. Son düzenleme: 23 Mayıs 2024
gujuvala dedi: Unutma yüklenince iso dosyası oluşacak onu rufus ile flash belleğe atacaksın. Genişletmek için tıkla... gujuvala dedi: Unutma yüklenince iso dosyası oluşacak onu rufus ile flash belleğe atacaksın. Genişletmek için tıkla... tamamdır. gujuvala dedi: Unutma yüklenince ISO dosyası oluşacak onu Rufus ile flash belleğe atacaksın. Genişletmek için tıkla... Ben sıfırlarken USB takmayı unuttum. Bir sorun olur mu sizce şu an sorunsuz çalışıyor.
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 516 Çözümler 1 23 Mayıs 2024 #39 emircannnn dedi: tamamdır. Ben sıfırlarken USB takmayı unuttum. Bir sorun olur mu sizce şu an sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Usb siz mi format attınız? Ne yaptınız tam olarak?
emircannnn dedi: tamamdır. Ben sıfırlarken USB takmayı unuttum. Bir sorun olur mu sizce şu an sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Usb siz mi format attınız? Ne yaptınız tam olarak?
E emircannnn Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #40 gujuvala dedi: USB'siz mi format attınız? Ne yaptınız tam olarak? Genişletmek için tıkla... USB olmadan sıfırladım şu an bir sıkıntı yok bir şey yapayım mı?
gujuvala dedi: USB'siz mi format attınız? Ne yaptınız tam olarak? Genişletmek için tıkla... USB olmadan sıfırladım şu an bir sıkıntı yok bir şey yapayım mı?