Windows 10 Nasıldır?

TheMax
Kararımı verdim ay başı indireceğim. Birde Technopat'da kurulum dosyasını Megazon'a yüklemişler, Mega'dan her indirme yapmamda yarıda kalıyordu sizde oradanmı indirdiniz ?

Bu arada ben şuan kullanmakta olduğum windows 8.1'i free olarak kullanıyordum, sahte crack yapmadım, orjinal key girmedim.
Windows 10'uda bu şekilde kullansam sıkıntı olurmu ?

mediyanin1
Mesela 1440x900 çözünürlüğünü her oyunda bulamayamazmıyım bunun gibimi ?
.

Hayır, önerilen çözünürlüğün dışına çıktığımda tam ekrana ölçeklendir seçeneği ile yandaki siyah kısımları silebiliyordum Win 8.1'de. Fakat Win 10'da CS:GO, LoL gibi oyunlarda tam ekran ölçeklendirmesi yapılmıyor. Masaüstünde normal olarak gezinebiliyorken oyunlarda yarım ekran kalıyordum.

TheMax
Kararımı verdim ay başı indireceğim. Birde Technopat'da kurulum dosyasını Megazon'a yüklemişler, Mega'dan her indirme yapmamda yarıda kalıyordu sizde oradanmı indirdiniz ?

Bu arada ben şuan kullanmakta olduğum windows 8.1'i free olarak kullanıyordum, sahte crack yapmadım, orjinal key girmedim.
Windows 10'uda bu şekilde kullansam sıkıntı olurmu ?
Aslında burdan indirmene gerek yok Microsoft Media Creator ile kendi iso dosyanı kendin oluşturabilirsin. Link aşağıda.
Medya oluşturma aracını kullanarak Windows 10'u yükleme - Windows Yardımı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı