İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #11 Aeroxs dedi: Ben 4 GB ile Pro kullanıyorum Home ile fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece opera GX ve 1 program açıkken kullandığı RAM, oda bende bir çok hizmet ve uygulama kapalı. Dosya Ekleri Adsız.png 85,1 KB · Görüntüleme: 37
Aeroxs dedi: Ben 4 GB ile Pro kullanıyorum Home ile fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece opera GX ve 1 program açıkken kullandığı RAM, oda bende bir çok hizmet ve uygulama kapalı.
I isaaas Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 245 Makaleler 1 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #12 scofields dedi: 4 GB RAM'i olan bir sistemim var işlemci ekran kartı, anakart yeterli. 4 GB RAM ile Windows 10 olur mu? 7'yi rahat açıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 1607 öneririm sana gereksiz hizmetleri kapadım 0.7 GB RAM kullanıyor boşta ve hızlı.
scofields dedi: 4 GB RAM'i olan bir sistemim var işlemci ekran kartı, anakart yeterli. 4 GB RAM ile Windows 10 olur mu? 7'yi rahat açıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 1607 öneririm sana gereksiz hizmetleri kapadım 0.7 GB RAM kullanıyor boşta ve hızlı.