Windows 10 neden pahalı?

Tamamen kur farkından dolayı bence ve tabi ki Vatan etkisi :)
Yo, pahalı değil.

Windows 10 Pro - Microsoft Office 365 Pro Plus Garantili - n11.com

Normal bir kullanıcı için kutulu lisans almaya gerek yok.
Buradan gelen keyi Microsoft'un müşteri hizmetlerini arayıp sorduğunuz zaman "Yazılım dolandırıcılığına uğramışsınız." cümlesini duyacaksınızdır.

Tamamen kur farkından dolayı bence ve tabi ki Vatan etkisi :)

Buradan gelen keyi Microsoft'un müşteri hizmetlerini arayıp sorduğunuz zaman "Yazılım dolandırıcılığına uğramışsınız." cümlesini duyacaksınızdır.
Dolandırıcılığa uğramıyorsun. Sadece Microsoft'tan teknik destek alamıyorsun. Eğer bu dolandırıcılağa girseydi emin ol Microsoft bunu bir şekilde engellerdi.

Kaç tane bilgisayarı böyle etkinleştirdim, kaç yıldır bilgisayarlarımda kullanıyorum. Herhangi bir dolandırıcılığa, güvenlik sorununa rastlamadım. Bir alakası yok.

Dolandırıcılığa uğramıyorsun. Sadece Microsoft'tan teknik destek alamıyorsun. Eğer bu dolandırıcılağa girseydi emin ol Microsoft bunu bir şekilde engellerdi.
Tamamen başıma gelen olayı söylüyorum. Müşteri hizmetleri kullandığınız keyin orjinal olmadığını söylüyor hatta üstüne, "n11, gittigidiyor gibi sitelerden aldınız muhtemelen." diyor.
Ayrıca benim kullandığım keyin binlerce insanda olabileceğini de söylemişlerdi.

Haklısın ben de direkt olarak oradan alıp kullanıyorum hiç bir şekilde sorun olmuyor gayet orjinal kullanabiliyorsun ama söylemek istediğim şu adamlar sana verdikleri keyi bir başkasına da verebiliyor.

O halde normal bir kullanıcı olarak Windows'a sen 1000+ TL üstü rakamlar verebilirsin. Karar senin.

20 TL'ye alan adamın da sorun yaşamayacağını bilmesi gerekir. Dolandırıcılık vb. gibi şeyler söylerek kafa karıştırmaya gerek yok.

Microsoft sana o lisansı satmak için tabii ki öyle diyecek.

O halde normal bir kullanıcı olarak Windows'a sen 1000+ TL üstü rakamlar verebilirsin. Karar senin.

20 TL'ye alan adamın da sorun yaşamayacağını bilmesi gerekir. Dolandırıcılık vb. gibi şeyler söylerek kafa karıştırmaya gerek yok.

Microsoft sana o lisansı satmak için tabii ki öyle diyecek.
Ben de sorun yaşamadan kullanıyorum 20 TL'lik keyi zaten fakat aldığın keyin Microsoft ile ilgisi yok bunu anlatmaya çalışıyorum.
Sadece işimizi görüyoruz ki önemli olan da bu çoğumuz için.

Ben de aynı şeyi anlatmak istiyorum. Bir sorun yaşarsan Microsoft bu keyleri kullandığını bahane ederek sana teknik destek sağlamıyor. Normal bir kullanıcı için yine önemli değil. Bu gibi forumlarda oldukça iyi hizmet veriliyor zaten.

Ha, sen iş için alırsın. Birçok bilgisayara kuracaksındır gidip kutulu alırsın. O zaman başka. İş yerleri o şekilde kullanır zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı