A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 11 Ekim 2018 #11 Erdal Bakkal dedi: N11'deki satılan ürünler kişiler tarafından mı yoksa N11'in kendisi mi satıyor? Genişletmek için tıkla... Kişiler.
Erdal Bakkal dedi: N11'deki satılan ürünler kişiler tarafından mı yoksa N11'in kendisi mi satıyor? Genişletmek için tıkla... Kişiler.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Ekim 2018 #12 Erdal Bakkal dedi: N11'deki satılan ürünler kişiler tarafından mı yoksa N11'in kendisi mi satıyor? Genişletmek için tıkla... N11'deki mağazalar çoğunlukla satıyor. Olumlu yorumu ve puanı yüksek satıcılardan alırsan sorun yaşamazsın. Yaşasan bile hızlı çözülür.
Erdal Bakkal dedi: N11'deki satılan ürünler kişiler tarafından mı yoksa N11'in kendisi mi satıyor? Genişletmek için tıkla... N11'deki mağazalar çoğunlukla satıyor. Olumlu yorumu ve puanı yüksek satıcılardan alırsan sorun yaşamazsın. Yaşasan bile hızlı çözülür.
odell Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 369 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Ekim 2018 #13 utkuukurt dedi: Ben de sorun yaşamadan kullanıyorum 20 TL'lik keyi zaten fakat aldığın keyin Microsoft ile ilgisi yok bunu anlatmaya çalışıyorum. Sadece işimizi görüyoruz ki önemli olan da bu çoğumuz için. Genişletmek için tıkla... Microsoft ile ilgisi olmaz olur mu? Sadece teknik destek alınamıyor, başka bir fark yok. Firmaların Türkiye şubeleri de ayrı çakal oluyor burada.
utkuukurt dedi: Ben de sorun yaşamadan kullanıyorum 20 TL'lik keyi zaten fakat aldığın keyin Microsoft ile ilgisi yok bunu anlatmaya çalışıyorum. Sadece işimizi görüyoruz ki önemli olan da bu çoğumuz için. Genişletmek için tıkla... Microsoft ile ilgisi olmaz olur mu? Sadece teknik destek alınamıyor, başka bir fark yok. Firmaların Türkiye şubeleri de ayrı çakal oluyor burada.