Windows 10 Nereden Alınır?

CasualUser

Hectopat
Windows 10 Home almak istiyorum ucuza. Önereceğiniz site var mı?
Ayrıca bana verdikleri anahtarın Retail, OEM veya MAK olup olmadığını nasıl anlarım?

Doğru kaynaktan indirdiğin sürece zararsız hatta bazı durumlarda yararlı olabileceğini söyleyebilirim. Ve ayrıca 15-20 liraya aldığı ürün 1 hafta sonra bitince yenisini almak durumunda kalmaz veya orijinal bir Windows serial key için 500 lira vermez.

Tamam sen öyle yap. Ne diyeyim bana ne. Yapana da karışma bence. Herkesin en az senin kadar aklı var merak etme.

Tamam sen öyle yap. Ne diyeyim bana ne. Yapana da karışma bence. Herkesin en az senin kadar aklı var merak etme.
Neden böyle celallendin bilmiyorum ama bildiğin gibi burası forum arkadaş fikir istediği için zaten söyledim yoksa bende biliyorum herkesin benim kadar yada senin kadar aklı olduğunu

Neden böyle celallendin bilmiyorum ama bildiğin gibi burası forum arkadaş fikir istediği için zaten söyledim yoksa bende biliyorum herkesin benim kadar yada senin kadar aklı olduğunu
Arkadaş crack mi kullansam yoksa satın mı alsam ne farkı var dememiş ki. Düşünmüş ve satın alma kararına varmış ki nereden alayım diye sormuş. Ben bunu anlamıyorum. Yazdıkların bu sorunun cevapları değil.

Belki de seçeneklerini bilmediğinden satın almak istiyordur, herkeste senin kadar aklı selim değil sonuçta ve bende seni ilgilendirmeyen bu durumda ona seçenek sunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…