Windows 10 nereden alınır?

Tamamen bilmedğimden soruyorum. İnternetten kod alınca bilgisayara Windows güncellemelerini yapabiliyor muyuz ?

Hocam kurmaktan söz etmemiş. Almak istiyor sanırım.
Ama yinede sizin görüşünüz daha mantıklı.
Ben de kurulması taraftarıyım.
zaten bende yeni sistem alıcam yakında onun için söyledim yeni sisteme windows yüklediğin zaman o satın aldığın ürün anahtarını kullanıcaksın ürün anahtarsız windows crackli olmuyormu bide kurulması ile alınması arasındaki fark ne anlamadım anlatırmısınız

zaten bende yeni sistem alıcağım yakında onun için söyledim yeni sisteme Windows yüklediğin zaman o satın aldığın ürün anahtarını kullanıcaksın ürün anahtarsız Windows crackli olmuyor mu?
Crack olmuyor deneme sürümü oluyor. Sağ altta Windows'u Etkinleştir yazısı çıkıyor ve bazı kısıtlamalar geliyor.

Crack olmuyor deneme sürümü oluyor. Sağ altta Windows'u Etkinleştir yazısı çıkıyor ve bazı kısıtlamalar geliyor.
benim eski laptopum windows 7 ben onu sonradan windows 10 yaptım ama sol altta windowsu etkinleştir gibi birşey demedi

Sana verdikleri anahtarı aratınca internette çıkması sonucu ne elde edebileceksin ki.

Sana verdikleri anahtarı aratınca internette çıkması sonucu ne elde edebileceksin ki.
peki şimdilik deneme sürümü kullansam sonradan bi orjinal lisans alsam onu kullanabilirmiyim ve nerden alabilirim orjinal lisans
mesele şöyle bi tane var 80 tl ye
Ne olabilirki bi tek sen kullanıyorsun o ürün anahtarını zaten sonuçta birisi kafadan bir ürün anahtarı sallayıp seninkini bulamaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…