EternalAll Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 52 2 Mart 2016 #1 1- USB ile kurduktan sonra lisans mı satın almam gerekiyor ve nereden alabilirim ? 2- Korsan olarak yüklersem performansa etkisi olur mu ? 3- Kurulum ve etkinleştirme hakkında yardımcı olur musunuz ? Son düzenleme: 2 Mart 2016
1- USB ile kurduktan sonra lisans mı satın almam gerekiyor ve nereden alabilirim ? 2- Korsan olarak yüklersem performansa etkisi olur mu ? 3- Kurulum ve etkinleştirme hakkında yardımcı olur musunuz ?
jaxqen Kilopat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 321 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #2 Konuyu yanlış yerde açmışsınız. Şurayı inceleyin Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Orjinal ürün satın almanızı öneririm. Kendim almadım ancak şu siteden alan arkadaşlar var. Windows 10 Professional OEM Key | Buy on Kinguin
Konuyu yanlış yerde açmışsınız. Şurayı inceleyin Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Orjinal ürün satın almanızı öneririm. Kendim almadım ancak şu siteden alan arkadaşlar var. Windows 10 Professional OEM Key | Buy on Kinguin