UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 28 Eylül 2020 #21 İkisi de içinde. Rufus ile USB belleğinize yazdırın ve kurulumu gerçekleştirin. Hayırlı olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İkisi de içinde. Rufus ile USB belleğinize yazdırın ve kurulumu gerçekleştirin. Hayırlı olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A arifyldrm099 Picopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #22 UBerk dedi: İkisi de içinde. Rufus ile USB belleğinize yazdırın ve kurulumu gerçekleştirin. Hayırlı olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler fakat ben sadece Home kullanmak istiyorum.
UBerk dedi: İkisi de içinde. Rufus ile USB belleğinize yazdırın ve kurulumu gerçekleştirin. Hayırlı olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler fakat ben sadece Home kullanmak istiyorum.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 28 Eylül 2020 #23 arifyldrm099 dedi: Çok teşekkürler fakat ben sadece Home kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında Home seçerseniz Home kurulur.
arifyldrm099 dedi: Çok teşekkürler fakat ben sadece Home kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında Home seçerseniz Home kurulur.
A arifyldrm099 Picopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #24 UBerk dedi: Kurulum sırasında Home seçerseniz Home kurulur. Genişletmek için tıkla... HM karışıkmış neyse o zaman gelsin ben yeniden yazarım lütfen konuda takipte kalın.
UBerk dedi: Kurulum sırasında Home seçerseniz Home kurulur. Genişletmek için tıkla... HM karışıkmış neyse o zaman gelsin ben yeniden yazarım lütfen konuda takipte kalın.