Windows 10 nereden indirilir?

MC_Yıkık

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3050TI Laptop GPU
İşlemci
INTEL Core I7-11800H (11.Nesil)
Merhaba elimde oyuncu laptop var ileri zamanda yeni bir 16 GB RAM ve M.2 depolama alacağım ve Windows'u M.2'yi kurmayı ve önceden içindeki SSD'yi depo amacıyla kullanmayı planlıyorum. Ben Windows 10 Microsoft resmi sitesinde indireceğim ancak hangi yoldan indireyim.
1) Windows 10 kurulum aracını mı indireyim?
Ancak orası sağlıklı mı bilmiyorum hatırlıyorsam mimari kısmında hatalı bit yazmışlar.

Ekran görüntüsü 2024-08-05 094155.png

2) YouTube'da direk ISO indirme yolunu mu kullanayım?

Ekran görüntüsü 2024-08-05 094605.png

Orada da ise ISO güncel mi bilmiyorum.

Sizce hangisi yolu mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba elimde oyuncu laptop var ileri zamanda yeni bir 16 GB RAM ve M.2 depolama alacağım ve Windows'u M.2'yi kurmayı ve önceden içindeki SSD'yi depo amacıyla kullanmayı planlıyorum. Ben Windows 10 Microsoft resmi sitesinde indireceğim ancak hangi yoldan indireyim.
Ancak orası sağlıklı mı bilmiyorum hatırlıyorsam mimari kısmında hatalı bit yazmışlar.

Eki Görüntüle 2274428

Eki Görüntüle 2274431

ikisi de olur. Windows kurulum aracı da aynı işi yapıyor. Yalnız Her ikisi olan size hem 32 bit hem de 64 bit seçeneğini sunar. 64 bit seçin. 32 bit ile işiniz yok. Zaten desteği de bitti.

Eki Görüntüle 2274428

Eki Görüntüle 2274431

Son güncelli iso:

Tekrardan merhabalar, ben youtube İSO indirme yöntemi yaptım istediğim gibi sıkıntı yok ama Media Creation Tool'da maleesef sıkıntı gibiydi. Defender'da taramada sorun vardı, güncellemede sürücüleri iyice indiremiyordu ve "sfc /scannow" komutunu sorunları bulun düzeltiyordu . Ama youtube İSO indirme yöntemi sürücü güncellemede sıkıntı olmadı, "sfc /scannow" komutunda sorun bulunmadı ve Windows Defender sorun yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı