Windows 10 Nihai Performans Eklenmiyor

taypso

Hectopat
Bilgisayarımda PowerShell'den bir video yardımıyla nihai performansı aktif hale getirdim. Fakat bir sebep yüzünden kaldırdım ve tekrar nihai performansı aktif hale getirmek için yine PowerShell'den verilen nihai performansı aktif hale getirmek için gerekli olan kodu yazdım.
Fakat bu sefer nihai performansın Power options (güç seçenekleri) kısmına gelmediğini gördüm. 2-3 kere bunu denedim fakat bir sonuç alamadım. CMD'den de denedim fakat yine aynı sonuçla karşılaştım. Güç ayarlarını sıfırladım vb. ve nihai performansı etkinleştirmek için kullandığım komutu gerek PowerShell'de gerek CMD'de yazdığımda *Unable to create a new Power scheme
The Power scheme, subgroup or setting specified does not exist* hatasıyla karşılaştım. Nihai performans hariç her şey ekleniyor, sistemim Windows 10 version 1903, çözüm bulursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı