Çözüldü Windows 10 "no bootable device" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ferhan 01

Femtopat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
HGST 750 GB
Ekran kartı
AMD Readon
Anakart
Amd
İşlemci
Amd
Merhaba size HDD ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Ben diskin birimlerini birleştirmek için "C" diski hariç diğer tüm birimleri ( kurtarma, EFI vb.) Silip birleştirdim. Sonra karşıma bir uyarı çıktı. Okumadan "yeniden başlat" a tıkladım. Sonra karşıma "no bootable device" yazısı geldi. Sizce disk bozuldu mu? Yoksa diskteki işletim sistemi mi bozuldu. Başka bilgisayardan o diske Windows yükleyebilir miyim?

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 34
Çözüm

Dostum bir tane flash bellek al. SanDisk var 16 GB'lık 200 küsur lira, bir de sana bilgisayar lazım, onu da internet kafede hallet. Bilgisayara gir, Windows 11 key var onu satın al, sonra o keyi flash belleke Rufus'la at. Ardından kendi bilgisayarına git tak. F2 tuşuna basarak UEFI'ye gir orada boot kısmında USB boot var, onu enabled olarak değiştir, sonra F10 yaparak kaydet. Bilgisayar formatlanmış olur.

Dostum bir tane flash bellek al. SanDisk var 16 GB'lık 200 küsur lira, bir de sana bilgisayar lazım, onu da internet kafede hallet. Bilgisayara gir, Windows 11 key var onu satın al, sonra o keyi flash belleke Rufus'la at. Ardından kendi bilgisayarına git tak. F2 tuşuna basarak UEFI'ye gir orada boot kısmında USB boot var, onu enabled olarak değiştir, sonra F10 yaparak kaydet. Bilgisayar formatlanmış olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

2.0 alsam sorun olur mu sadece aktarma hızı biraz daha yavaş değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…