Windows 10 Ntoskrnl.exe Mavi Ekran

Efsane40

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu hatayı alıyorum. Çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Driver Identifier ile eski sürücülerinizi öğrenebilirsiniz. Sürücülerinizi güncelledikten sonra sorun düzelmezse geri dönüş yapın.
Merhaba. Linkteki çözüm yollarını dener misiniz? Windows 10: ntoskrnl.exe bellek sorunu ve çözümü | Uzman Klavye

Yine de çözülmezse mesaj atabilirsiniz.

Hocam Windows 8.1 yükledim denedim bir sıkıntı olmadı daha sonra tekrardan temiz kurulum Windows 10 yükledim bu sefer anakartın driverinı kurmadım daha önceden ondan kaynaklandığını düşünmüştüm ama tekrar mavi ekran verdi bu hata donanımsal mı yazılımsal mı bilemiyorum tekrardan bluescrenview görüntüsünü atayım inceleyebilirsiniz. .

Sorun sürücülerle alakalıdır. Driver Identifier ile eski sürücülerinizi öğrenin. Ayrıca Windows 10 10586 yapısına güncellemenizi tavsiye ederim.
Temiz kurulum yapıp sorun devam ederse resim değil bunu paylaşın:
Minidump Dosyalarını Upload Etme

Minidump

Hocam belki 4-5 defa temiz kurulum format attım en son attığım format iso dosyasını Microsofttan indirdim ve herhangi bir lisanslama filan yapmadım ki hata vermesin diye driverleri güncelledim her şey en son versiyondu ama bilgisayarı yeniden başlatınca kernel security check failure hatasını veriyor bu hatadan bıktım tekrar Windows 8.1 pro ya geçiş yaptım sorunsuz kullanıyorum ama nedense Windows 10 u kullanamadım hata dosayalarını yükledim iki klasör var iki ayrı format attığımda ki minidump dosyaları yardımcı olursanız sevinirim ben hatayı bulamadım donanımsal olduğunu zannetmiyorum.

Wireless aygıtı çıkart sürücülerini kaldır. Wmvare kaldır, BlueStacks kaldır.

Hocam Bluestacks kuramayacak mıyım Windows 10'da birde wireless'in sürücülerini siliyorum tekrar yüklüyorum ama sonuç aynı ne yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…