c_candycane Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #1 Num lock tuşunun kilitleyip açtığı hiçbir tuş num lock kilidi açık olmasına rağmen işlemiyor. ne yapabilirim?
Num lock tuşunun kilitleyip açtığı hiçbir tuş num lock kilidi açık olmasına rağmen işlemiyor. ne yapabilirim?
Ö Ömer Gültekin Femtopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #2 Win arama kısmına num lock açık olduğunda yalnızca fare tuşları kullanılsın yaz ve fare işaretçisini taşımada sayısal tuş takımını kullanmak için fare tuşlarını açın kısmı açıksa onu kapat bende de aynısı olmuştu bugün düzelttim.
Win arama kısmına num lock açık olduğunda yalnızca fare tuşları kullanılsın yaz ve fare işaretçisini taşımada sayısal tuş takımını kullanmak için fare tuşlarını açın kısmı açıksa onu kapat bende de aynısı olmuştu bugün düzelttim.
c_candycane Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #3 Konuyu açalı 5 yıl olmuş , nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama şuan böyle bir sorunum yok. Yine de teşekkürler cevabınız için.
Konuyu açalı 5 yıl olmuş , nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama şuan böyle bir sorunum yok. Yine de teşekkürler cevabınız için.