Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #1 Windows 10 kullanmaya başladım fakat denetim masasında ekran boyutunu ayarla masaüstü renk ayarları gibi kısımlar yok. Nereden erişeceğim bu kısımlara. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2021
Windows 10 kullanmaya başladım fakat denetim masasında ekran boyutunu ayarla masaüstü renk ayarları gibi kısımlar yok. Nereden erişeceğim bu kısımlara.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 31 Ekim 2021 #2 O seçeneklere ulaşabilmeniz için, görüntüyü direkt olarak ekran kartından almanız gerekiyor. Laptoplar görüntüyü anakarttan alıyor.
O seçeneklere ulaşabilmeniz için, görüntüyü direkt olarak ekran kartından almanız gerekiyor. Laptoplar görüntüyü anakarttan alıyor.
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #3 Ellie Williams dedi: O seçeneklere ulaşabilmeniz için, görüntüyü direkt olarak ekran kartından almanız gerekiyor. Laptoplar görüntüyü anakarttan alıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından almanın yolu yokmu.
Ellie Williams dedi: O seçeneklere ulaşabilmeniz için, görüntüyü direkt olarak ekran kartından almanız gerekiyor. Laptoplar görüntüyü anakarttan alıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından almanın yolu yokmu.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 31 Ekim 2021 #4 Magnezyum dedi: Ekran kartından almanın yolu yokmu. Genişletmek için tıkla... Laptop ise hayır.