Windows 10 Nvidia GT 520M Directx 12 Desteği Sorunu

13314

Kilopat
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bayramınız kutlu olsun. Şöyle bir sorunum vardı. Biraz önce bilgisayarıma son verdiğiniz linkten Windows 10'u (240 sürümünü) indirip temiz kurulum yaptım. İki ekran kartına sahibim. Intel ve Nvidia. Önce bu ikisi dışında tüm sürücüleri güncelledim. Sonra dxdiag'dan özelliklere bir göz atayım dedim. Directx 11.2 yazıyordu. Sonra Intel ekran kartını yükledim. Tekrar aynı yere döndüğümde Directx 11.2'den 11.1'e düşmüştü. En son Nvidia ekran kartı sürücüsünü yükledim ve bilgisayarı baştan başlattım ama hâlâ Directx 11.1 yazıyor. Nvidia ekran kartım Directx 12'yi desteklemesine rağmen neden böyle yazıyor anlamadım. Bir şeyi eksik mi yaptım acaba? Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)

Ama 10159 sürümünü daha önce AMD ekran kartlı bir başka PC'ye yükledim. Onda Directx 12 yazıyor. Hem benim PC Directx 11.2'den 11.1'e neden düştü onu da anlamadım. Tekrar 11.2'ye nasıl çıkaracağım onu?

Ama 10159 sürümünü daha önce AMD ekran kartlı bir başka PC'ye yükledim. Onda Directx 12 yazıyor. Hem benim PC Directx 11.2'den 11.1'e neden düştü onu da anlamadım. Tekrar 11.2'ye nasıl çıkaracağım onu?
Bilgisayara format attıkdan sonra ilk önce intel ekran kartının kurulması gerekir. Sonra Nvidia ekran kartını kurmalısınız.

Aynen dediğiniz gibi yaptım Anar Bey. İkisi kurulu olmadan önce 11.2'ydi. Önce Intel'i sonra Nvidia'yı kurdum. Ama Intel'i kurduğumda 11.1'e düştü. Sonra Nvidia'yı kurduğumda hâlâ 11.1'deydi. Önceden neden 11.2 yazıyordu onu anlamadım. Yanlış sürücü kurduğumu sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı