E Emre KÖK Kilopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 89 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #11 Recep Baltaş dedi: Windows 10 1607 sürümüne geçin. DDU ile sürücüleri kaldırın. PC'yi kapatın, pili ve şarjı sökün. 5 dakika sonra geri takıp çalıştırın. Güncel sürücüyü temiz kurulum seçeneği ile kurun. Genişletmek için tıkla... Recep Bey,teşekkürler. Çözüm önerinizi denedim ilk seferde başarılı sonuç aldım ancak aynı sorun yeniden oluştu. Sizce ne yapmalıyım?
Recep Baltaş dedi: Windows 10 1607 sürümüne geçin. DDU ile sürücüleri kaldırın. PC'yi kapatın, pili ve şarjı sökün. 5 dakika sonra geri takıp çalıştırın. Güncel sürücüyü temiz kurulum seçeneği ile kurun. Genişletmek için tıkla... Recep Bey,teşekkürler. Çözüm önerinizi denedim ilk seferde başarılı sonuç aldım ancak aynı sorun yeniden oluştu. Sizce ne yapmalıyım?
ExarKun Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 340 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #12 Emre KÖK dedi: Recep Bey,teşekkürler. Çözüm önerinizi denedim ilk seferde başarılı sonuç aldım ancak aynı sorun yeniden oluştu. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam aradan 5 sene geçmiş kusura bakma konuyu uyandıracağım ama benzer sorunla karşılaştım siz ne yapmıştınız?
Emre KÖK dedi: Recep Bey,teşekkürler. Çözüm önerinizi denedim ilk seferde başarılı sonuç aldım ancak aynı sorun yeniden oluştu. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam aradan 5 sene geçmiş kusura bakma konuyu uyandıracağım ama benzer sorunla karşılaştım siz ne yapmıştınız?