godiswork Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Masaüstüne sağ tık yapıp NVIDIA kontrol panelini açmaya çalıştığım da hiç tepki vermiyor, açılmıyor. Sebebi nedir?
Masaüstüne sağ tık yapıp NVIDIA kontrol panelini açmaya çalıştığım da hiç tepki vermiyor, açılmıyor. Sebebi nedir?
SmokeS Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.095 Makaleler 5 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 Program ekle kaldırdan NVIDIA kontrol panelini kaldırım ve Microsoft Store'dan tekrar indirmeyi deneyin.
Program ekle kaldırdan NVIDIA kontrol panelini kaldırım ve Microsoft Store'dan tekrar indirmeyi deneyin.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.257 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 godiswork dedi: Masaüstüne sağ tık yapıp NVIDIA kontrol panelini açmaya çalıştığım da hiç tepki vermiyor, açılmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bende 10 saniye sonra tepki veriyor NDIVIA kontrol paneli. Yüklü olmayabilir mi sizde diyorum ama ben windowsu sıfırladığımda vardı ben indirmemiştim.
godiswork dedi: Masaüstüne sağ tık yapıp NVIDIA kontrol panelini açmaya çalıştığım da hiç tepki vermiyor, açılmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bende 10 saniye sonra tepki veriyor NDIVIA kontrol paneli. Yüklü olmayabilir mi sizde diyorum ama ben windowsu sıfırladığımda vardı ben indirmemiştim.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 28 16 Ekim 2022 #4 godiswork dedi: Masaüstüne sağ tık yapıp NVIDIA kontrol panelini açmaya çalıştığım da hiç tepki vermiyor, açılmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... DDU ile driverı silip tekrar yükleyin.
godiswork dedi: Masaüstüne sağ tık yapıp NVIDIA kontrol panelini açmaya çalıştığım da hiç tepki vermiyor, açılmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... DDU ile driverı silip tekrar yükleyin.