Merhaba yaklaşık 1 aydır çözemediğim bir konu hakkında yardım etmenizi istiyorum. NVIDIA ekran kartı bilgisayarda düzgün çalışırken birden ekran kartı PC'de gözükmemeye başladı ve aygıt yöneticisinde gizli aygıtları göster dediğimde de gözükmüyordu onun yerine video denetleyicisi vardı ve video denetleyicisini güncellemek istediğimde Windows cihazınızın sürücülerinizi yüklerken bir hatayla karşılaştı uyarısını aldım daha sonra DDU ile driverları sildim sonra NVIDIA'nın kendi sitesinden driverı indirdim ve kurarken NVIDIA kurulum programı başarısız hatası aldım. Daha sonra Windows Update'de NVIDIA displayin güncellenmediğini gördüm ve Windows'u Update ederken indirme hatası uyarısını aldım daha sonra Windows'un kendi sıfırlama yerinden sıfırlarken bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluştu hiçbir değişiklik yapılmadı hatasını aldım. Daha sonra son çare olarak format USB'si aldım USB diğer bilgisayarda düzgün çalışıyordu fakat benim PC'ye taktığımda bilgisayar USB'yi algılamadı ne yapmam gerek bilmiyorum.
Merhaba uygulamayı indirip kurduktan sonra uygulamayı açmaya çalıştığımda açılmadı. Onun yerine gizli simgeleri göster kısmında uygulamaya sağ tıkladım ve check for new drivers dedim ve beni operaya atıp beklettikten sonra böyle bir yazı çıktı karşıma.
Sizin sistemde dahili ekran kartı yok ki, sürücü bulmaması normal. Inf dosyası ile zorla sürücü kurma yolunu deneyin bir de, benim çok eski sistemde denediğim yoldur kendisi. Ekran kartı sürücüsünü normal indirdikten sonra ayrıştırıp içindeki inf dosyasıyla sürücüyü elle kuruyordum, onu da bir deneyin.
Merhaba uygulamayı indirip kurduktan sonra uygulamayı açmaya çalıştığımda açılmadı. Onun yerine gizli simgeleri göster kısmında uygulamaya sağ tıkladım ve check for New drivers dedim ve beni Opera'ya atıp beklettikten sonra böyle bir yazı çıktı karşıma.
Sizin sistemde dahili ekran kartı yok ki, sürücü bulmaması normal. Inf dosyası ile zorla sürücü kurma yolunu deneyin bir de, benim çok eski sistemde denediğim yoldur kendisi. Ekran kartı sürücüsünü normal indirdikten sonra ayrıştırıp içindeki inf dosyasıyla sürücüyü elle kuruyordum, onu da bir deneyin.