Azad Eyvazov Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2015 #1 Selam. Abi bende Nvidia bir süre çalıştıktan sonra kendi-kendiliğine ekran karar alıyor ve bir ses geliyor. Sonra Nvidia kendi-kendiliğine gidiyor. Bir daha Nvidia kurmak zorunda kalıyorum. Lütfen bana yardım edebilir misiniz bu sorunu çözmeye? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2015
Selam. Abi bende Nvidia bir süre çalıştıktan sonra kendi-kendiliğine ekran karar alıyor ve bir ses geliyor. Sonra Nvidia kendi-kendiliğine gidiyor. Bir daha Nvidia kurmak zorunda kalıyorum. Lütfen bana yardım edebilir misiniz bu sorunu çözmeye?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Kasım 2015 #2 Windows 10 kendi sürücüsünü kuruyor olabilir. Ekran kartı modeli ve kurduğunuz sürüm nedir ?