Windows 10 Nvlddmkm.sys Hatası

Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba sevgili ağabeylerim ve kardeşlerim. İsmini belirttiğim hatayı alıyorum. Format atmayı denedim ama yeniden başlarken gene bu hata geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç açılmıyor mu pc. Böyle bir hatayı ben hep bir program yüzünden alıyorum çünkü. Eğer pc açılmıyorsa güvenli moda açıp en son yüklediğin uygulamayı kaldır. İşe yaramazsa sistem geriyükleme tercih edebilirsin.

1: Grafik kartı sürüsünün en son versiyonunu yükleyiniz.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
4: Cmd'yi çalıştınız ve CMD ekranında masaüstü konumuna geliniz.
5: Cmd ekranında expand -r nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys bu komutu çalıştırın.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.
7: Bilgisayarı yeniden başlatın.

Bilgisayar hiç açılmıyorsa güvenli modu açıp 2. adımdan yapın.
Alıntıdır.

Hort gibi olacak biraz ama ekran kartı darbe yediğinden bozulmuş bende her programın Nvidia ile açılmasını yapmıştım o yüzden güvenli modda bile veriyordu bu hatayı format attım ama Nvidia hayla düzelmedi. İntel ile işimi görüyorum. Bozuldu büyük ihtimal vurunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…