Windows 10 nvlddmkm.sys, ntoskrnl.exe mavi ekran

Daha fazla  
Bilgisayarım Monster Tulpar T5 V9.1. Bilgisayarımda son günlerde işlerimden vakit ayırıp oyun yüklemeye karar verdim Watch dogs, Metro Last Light, GTA V gibi oyunları yükledim, fakat aşırı derecede mavi ekran hatalarından müzdaribim. SSD olduğu için bilgisayarıma sağ tıklayıp gelişmiş performans ayarlarından sanal bellek kapalı olmasından dolayı hataları "BlueScreenView" uygulamasından göremiyordum dün bir değişiklik yapıp açtım ve hataları gördüm genel olarak "nvlddmkm.sys" ve "ntoskrnl.exe" hataları alıyorum ve bilgisayar oyun oynarken bir anda cız sesi sürekli gelerek mavi ekranda kalıyor. Açma kapama tuşu ile bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda oyunları yine açıyorum fakat oyun oynama sürelerim 30 dakikayı geçmiyor. Buraya Minidump klasörünü ekledim zip olarak bakmak isterseniz. Bilgisayarıma sıfır format bile attım driver'ların hepsini tek tek elimle kurdum herhangi bir oto driver yükleme programı kullanmaksınız bilgisayarın yanında gelen USB ile yükledim fakat sorunlarım geçmedi. BIOS sürümüde driver gibi güncel olduğunu biliyorum yine de sizin yardımlarınıza ihtiyacım var. İyi Forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…