S Selcuk oldac Decapat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 4 25 Mart 2019 #1 Merhaba. Çoğu insan gibi korsan Windows kullanıyorum ama bunu hem orijinal yapmak istiyorum, hem de format atmak istiyorum. n11'de satılan OEM Windows kodları ile nasıl orijinal yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2019
Merhaba. Çoğu insan gibi korsan Windows kullanıyorum ama bunu hem orijinal yapmak istiyorum, hem de format atmak istiyorum. n11'de satılan OEM Windows kodları ile nasıl orijinal yaparım?
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2019 #2 Kodu satın alıp ürün etkinleştirme yerine yazıyorsun, internette bir sürü videosu var bakabilirsin.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.031 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 25 Mart 2019 #3 Buradan da kodu alıp format sonrası aktifleştirme yapabilirsin. Format çekmeyi bilmiyorsan YouTube'da Technopat'ın videoları var. Oradan bakabilirsin.
Buradan da kodu alıp format sonrası aktifleştirme yapabilirsin. Format çekmeyi bilmiyorsan YouTube'da Technopat'ın videoları var. Oradan bakabilirsin.
bysuvari Kilopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 234 25 Mart 2019 #4 bados123 dedi: Buradan da kodu alıp format sonrası aktifleştirme yapabilirsin. Format çekmeyi bilmiyorsan YouTube'da Technopat'ın videoları var. Oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Satıcı yorumlarını ve puan detaylarını göremedim. Bana güvenilir gelmedi pek.
bados123 dedi: Buradan da kodu alıp format sonrası aktifleştirme yapabilirsin. Format çekmeyi bilmiyorsan YouTube'da Technopat'ın videoları var. Oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Satıcı yorumlarını ve puan detaylarını göremedim. Bana güvenilir gelmedi pek.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.031 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 25 Mart 2019 #5 bysuvari dedi: Satıcı yorumlarını ve puan detaylarını göremedim. Bana güvenilir gelmedi pek. Genişletmek için tıkla... Ben aynı satıcıdan almıştım yanlış hatırlamıyorsam, sorun olmadı şimdilik.
bysuvari dedi: Satıcı yorumlarını ve puan detaylarını göremedim. Bana güvenilir gelmedi pek. Genişletmek için tıkla... Ben aynı satıcıdan almıştım yanlış hatırlamıyorsam, sorun olmadı şimdilik.
1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 25 Mart 2019 #6 bados123 dedi: Ben aynı satıcıdan almıştım yanlış hatırlamıyorsam, sorun olmadı şimdilik. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, konu ile alakasız olacak ama, 2012'den 2018'e kadar Muğla'da yaşadım. Muğla'nın neresindensiniz? Merak ettim
bados123 dedi: Ben aynı satıcıdan almıştım yanlış hatırlamıyorsam, sorun olmadı şimdilik. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, konu ile alakasız olacak ama, 2012'den 2018'e kadar Muğla'da yaşadım. Muğla'nın neresindensiniz? Merak ettim
S Selcuk oldac Decapat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 4 26 Mart 2019 #7 bados123 dedi: Buradan da kodu alıp format sonrası aktifleştirme yapabilirsin. Format çekmeyi bilmiyorsan YouTube'da Technopat'ın videoları var. Oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki kod olmadan geçersem sorun olur mu yoksa hemen yazmalı mıyım ?
bados123 dedi: Buradan da kodu alıp format sonrası aktifleştirme yapabilirsin. Format çekmeyi bilmiyorsan YouTube'da Technopat'ın videoları var. Oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki kod olmadan geçersem sorun olur mu yoksa hemen yazmalı mıyım ?
H Haunted Decapat Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 129 26 Mart 2019 #8 Format atarken key girip Windows'u kurup sorunsuzca kullanabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2019
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2019 #9 Selcuk oldac dedi: Peki kod olmadan geçersem sorun olur mu yoksa hemen yazmalı mıyım ? Genişletmek için tıkla... bir şey olmaz ben 2 senedir kodsuz kullanıyorum demo sürümü oluyor öyle. kodu girince tam sürümü olacak
Selcuk oldac dedi: Peki kod olmadan geçersem sorun olur mu yoksa hemen yazmalı mıyım ? Genişletmek için tıkla... bir şey olmaz ben 2 senedir kodsuz kullanıyorum demo sürümü oluyor öyle. kodu girince tam sürümü olacak