Windows 10 OEM Anahtarı Nasıl Sorun Yaratır?

Bir bilgisayar topladım ve Windows 10 kuracağım. Windows 10 Pro OEM key almak istiyorum. Ne gibi sıkıntı yaşarım?

Dikkatlice okuyunuz: Yasal olmadığını biliyorum. Lütfen bu konunun altında yasal değil veya yasal kavgası yapmayınız.

Yasal olmadığını kim söyledi size ? Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

OEM key yasal birşey değil mi? Yoksa benmi yanlış biliyorum. Apocalypse1'in dediği gibi sıkıntı yaşamazsınız.

Yasal değil diye bir durum yok ki. Yaşayacağınız tek sorun ileride bilgisayar değiştirince tekrar key almanız gerekir. Retail keyler bu konuda bir adım önde oluyor çünkü A bilgisayarından B'ye geçerken A'daki keyi kaldırıp B'ye girebilirsiniz.

Bir bilgisayar topladım ve Windows 10 kuracağım. Windows 10 Pro OEM key almak istiyorum. Ne gibi sıkıntı yaşarım?

Oyun oynayacaksanız Windows 10 Home kurun ve Home sürümünün ürün anahtarını alın bence. OEM key anakartın BIOS'una yazılıyor ortada yasallık gibi bir durum yok yasal olmasaydı zaten satılmazdı bu keyler o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…