Windows 10 OEM anahtarı nereden alınır?

Darvell

Hectopat
Yer
Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland
Daha fazla  
Meslek
Kaiser
Windows 10 için güvenilir, ucuz bir OEM anahtara ihtiyacım var. Bunu hangi siteden alabilirim? Ayrıca aldığım anahtar bütün sürümler için geçerli oluyor mu yoksa sadece Windows 10 mu?

Sağlam Lisans, Amazon, Yazılım Budur sitesinden alabilirsiniz.

Aldığın bütün sürümler için geçerli değil Windows 10'un hangi versiyonunu kullanıyorsun onu al. Arama çubuğuna dxdiag yazarak sürümünü öğrenebilirsin.

Çalıştıra winver yazarak Windows sürümünüz hakkında detayları görebilirsiniz.

Herkese teşekkür ederim. Peki yanlış gelirse bunun geri dönüşü yok değil mi? Parayı geri iade alma gibi.
Galiba OEM key alırken iade hakkı verilmiyor. Kabul ederek alıyorsunuz. 30-50 TL denemeye dener. 1000 TL vermektense.

Galiba OEM key alırken iade hakkı verilmiyor. Kabul ederek alıyorsunuz. 30-50 TL denemeye dener. 1000 TL vermektense.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Umarım sorun çıkmadan halledebiliriz. Aklımda kalan son şey ise bu OEM anahtarı aldığım zaman Microsoft Office 365 sınırsız oluyor mu?

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Umarım sorun çıkmadan halledebiliriz. Aklımda kalan son şey ise bu OEM anahtarı aldığım zaman Microsoft Office 365 sınırsız oluyor mu?
Libre Office kullanmanı tavsiye ederim. Office ile uyumlu şekilde çalışıyor. Bedava, güvenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…