Windows 10 OEM anahtarı nereden alınır?

Libre Office denedim ama satır araları vesaire Word'a göre ayarlanmıyor maalesef ya da ben yapamadım. Bunun dışında önerebileceğiniz bir ücretsiz docx uzantılı uygulama var mı?
Wps Office kullanabilirsiniz. Office online microfostun uygulamalarını kısıtlı da olsa ücretsiz sunduğu ve sadece bir Microsoft hesabı ile giriş yapabildiğiniz platform. Yine google docs, slides gibi uygulamalar ücretsiz ancak online kullanılabilen sürümler. Bunlar haricinde Office uygulamalarını ya oem key ya orijinal key ya da illegal yöntemler kullanarak kullanmak dışında seçeneğiniz kalmıyor maalesef pek.

Wps Office kullanabilirsiniz. Office online microfostun uygulamalarını kısıtlı da olsa ücretsiz sunduğu ve sadece bir Microsoft hesabı ile giriş yapabildiğiniz platform. Yine google docs, slides gibi uygulamalar ücretsiz ancak online kullanılabilen sürümler. Bunlar haricinde Office uygulamalarını ya oem key ya orijinal key ya da illegal yöntemler kullanarak kullanmak dışında seçeneğiniz kalmıyor maalesef pek.

Bunlara da bir bakayım olmazsa OEM key alırım büyük ihtimalle. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı