Windows 10 OEM key alıp Windows 11'e yükseltme olur mu?

Makaleler
2
Windows 10 OEM keyler 40-70 TL civarında geziyor ama Windows 11 OEM key fiyatları 90-150 TL arası. Ben Windows 10 OEM key alsam ve Windows 11'e geçsem sıkıntı olur mu? Son olarak ise hangi Windows 10 sürümünü aldıysam o Windows 11 sürümüne mi geçeceğim? Mesela Home aldıysam yine Home mı geçeceğim?

Evet, aynen öyle. Hiçbir sıkıntı olmaz.

Windows 10 OEM keyler 40-70 TL civarında geziyor ama Windows 11 OEM key fiyatları 90-150 TL arası. Ben Windows 10 OEM key alsam ve Windows 11'e geçsem sıkıntı olur mu?

Hayır, sorun olmaz.

Son olarak ise hangi Windows 10 sürümünü aldıysam o Windows 11 sürümüne mi geçeceğim? Mesela Home aldıysam yine Home mı geçeceğim?

Evet.

Hatta Ben Windows 7 Pro lisansımı FreeDOS aldığım cihazımda Windows 11 Pro olarak kullanıyorum.

Windows 11 yine OEM olacak değil mi? Bir sıkıntı çıkmaz yani. Son olarak ise direkt Windows 11 yüklesem ve 10 keyi girsem sıkıntı olur mu?

Gene sıkıntı olmaz ama kabul etmezse Windows 10'a lisansı girip yükselterek 11 geçersen ona da kayıtlı olmuş olur.

Geçen gün Windows 10 Retail diye satılan bir key aldım 8 liraya. Satıcı 11'de çalışmaz ve retail diye bilgilendirme yapmıştı. Yine de 11'de kullanmak için satın aldım ve sorunsuz etkinleştirdim.

Tek sorun sattığı key retail değil de volume_mak keymiş. 8 lira olduğu için üzerine düşmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…