chyper Centipat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 1 11 Kasım 2019 #1 OEM Key almayı düşünüyorum şu link uygun mudur? ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2019
OEM Key almayı düşünüyorum şu link uygun mudur? ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #2 Uygundur, bu satıcıdan alan birçok kişi mevcut ve memnunlar gördüğüm kadarıyla. Pro key alıyorsunuz bu arada, işletim sistemi olarak Pro yükleyin. Artı 0 Eksi
Uygundur, bu satıcıdan alan birçok kişi mevcut ve memnunlar gördüğüm kadarıyla. Pro key alıyorsunuz bu arada, işletim sistemi olarak Pro yükleyin.
racoon_city_sakini Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 298 Yer Muğla / Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 11 Kasım 2019 #3 Ne yani? 10 lira verip sınırsız bir şekilde Windows 10 mu aktifleştiriyoruz? Ciddi mi? Artı 0 Eksi
Burak Gülşan Kilopat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 74 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #4 Bu satıcıdan almadım fakat farklı bir site ve satıcıdan aldım 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #5 racoon_city_sakini dedi: 10 lira verip sınırsız bir şekilde Windows 10 mu aktifleştiriyoruz? Genişletmek için tıkla... Anakartını değiştirmediğin sürece sınırsız kullanıyorsun. Artı 0 Eksi
racoon_city_sakini dedi: 10 lira verip sınırsız bir şekilde Windows 10 mu aktifleştiriyoruz? Genişletmek için tıkla... Anakartını değiştirmediğin sürece sınırsız kullanıyorsun.
racoon_city_sakini Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 298 Yer Muğla / Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 11 Kasım 2019 #6 Commodore 64 dedi: Anakartını değiştirmediğin sürece sınırsız kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok iyiymiş. Şimdi sıfırdan sistem kuracağım. Bunu öğrenmem iyi oldu. KMS Auto Lite'e gerek kalmadığna sevindim Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
Commodore 64 dedi: Anakartını değiştirmediğin sürece sınırsız kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok iyiymiş. Şimdi sıfırdan sistem kuracağım. Bunu öğrenmem iyi oldu. KMS Auto Lite'e gerek kalmadığna sevindim
2 279998 Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 306 Çözümler 5 24 Kasım 2019 #7 Bende bu satıcıdan almayı planlıyorum o yüzden aldıysanız birkaç soru sormak istiyorum. 1- Ürünler MAC key mi Retail key mi? 2- Key anakarta mı gömülüyor? Yani format atınca key siliniyor mu? Artı 0 Eksi
Bende bu satıcıdan almayı planlıyorum o yüzden aldıysanız birkaç soru sormak istiyorum. 1- Ürünler MAC key mi Retail key mi? 2- Key anakarta mı gömülüyor? Yani format atınca key siliniyor mu?
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 24 Kasım 2019 #8 racoon_city_sakini dedi: Ne yani? 10 lira verip sınırsız bir şekilde Windows 10 mu aktifleştiriyoruz? Ciddi mi? Genişletmek için tıkla... Anakartını değiştirmediğin müddetçe kullanısın. Artı 0 Eksi
racoon_city_sakini dedi: Ne yani? 10 lira verip sınırsız bir şekilde Windows 10 mu aktifleştiriyoruz? Ciddi mi? Genişletmek için tıkla... Anakartını değiştirmediğin müddetçe kullanısın.
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2019 #9 Global oem key ile normal oem key farkı ne? Artı 0 Eksi