OEM 1 kere kullanılabilir ve anakart değiştirmediğiniz sürece lisansınız da sizde kalır. Retail ise birkaç kişi tarafından kullanılabilir ve her an elinizde patlayabilir diye biliyorum ben.
Windows 10 Pro Key Satın Al, orijinal ürün anahtarınızı hemen teslim alarak Windows 10 Pro'nun tüm özelliklerine erişim sağlayın. Güvenli, hızlı ve sorunsuz
Windows 10 lisansı Microsoft´un kendi sitesinde 1.300 ₺, 1.800 ₺ gibi fiyatlarla satılıyor. 10 ₺, 20 ₺ gibi fiyatlarla satan kişilerin bu lisansları nereden ve nasıl elde ettikleri meçhul. Yani buralardan aldığınız keyler güvenilir olmayabilir.
Windows 10 Pro Key Satın Al, orijinal ürün anahtarınızı hemen teslim alarak Windows 10 Pro'nun tüm özelliklerine erişim sağlayın. Güvenli, hızlı ve sorunsuz
Retail Key olduğu için şansa bağlı diyebilirim. Genel olarak 3-4 ay civarı kullanabilirsin diye düşünüyorum. Bu daha kısa veya daha uzun olabilir. Almamanı tavsiye ederim.
Retail Key olduğu için şansa bağlı diyebilirim. Genel olarak 3-4 ay civarı kullanabilirsin diye düşünüyorum. Bu daha kısa veya daha uzun olabilir. Almamanı tavsiye ederim.