Windows 10 OEM Key nasıldır?

Ben Retail lisans kullanıyorum, sanırım beşinci senesi, mail hesabına ekledikten sonra lisansı hangi bilgisayarda oturum açarsanız lisanssız ise oraya aktarılıyor, aynı anda en fazla bir cihazda kullanabiliyorum. Pro diye aldım, Home ve Enterprise versiyonlarına da yükseltebiliyorum ilginç şekilde. Home ise Pro'ya, Pro ise Enterprise'a yükseliyor.

Valla ekimden beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı şuana kadar. Alın kullanın verdiğiniz 10 20 lira birşey korsan kullanmadan iyidir. Bilgisayar da Windows hesabı açın bir daha elle girmenize de gerek kalmıyor.

MAK keyler gibi sonradan iptal edilemediği için olmaz.

O zaman alsın derim. Ben iptal ediliyor diye biliyordum. Ayrıca bana çok saçma geldi nedense. Millet o kadar para veriyor, sen 15TL verip sorun çıkartmayan bir key alıyorsun. Olabilir tabii ki ama ilginç geliyor ne bileyim.

Sonuçta bu kodlar Microsoft tarafından satılmıyor o yüzden Key'i satan kişilerin PC'ye erişme gibi bir şansı olmaz değil mi? Bence olmaz ama bu kadar ucuz olması saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…