tekin11 Picopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 27 23 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar güvenilir OEM Key alabileceğim önerisi olan var mı?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 23 Haziran 2020 #2 Alırken yorumlara bak. Mak Key alma. Çok da ucuza kaçma.
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 23 Haziran 2020 #3 Megaton dedi: Alırken yorumlara bak. Mak Key alma. Çok da ucuza kaçma. Genişletmek için tıkla... Mak key nedir?Aldığım key mak ise ne yapmalıyım?
Megaton dedi: Alırken yorumlara bak. Mak Key alma. Çok da ucuza kaçma. Genişletmek için tıkla... Mak key nedir?Aldığım key mak ise ne yapmalıyım?
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 23 Haziran 2020 #4 Güvenilir satıcı, olumlu yanıtlar ve alırken sor satıcıya OEM mi Retail mi MAK lisans mı diye. Yazılımbudur adlı site mantıklı geldi bana.
Güvenilir satıcı, olumlu yanıtlar ve alırken sor satıcıya OEM mi Retail mi MAK lisans mı diye. Yazılımbudur adlı site mantıklı geldi bana.
Günün Birinde Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 1.110 Çözümler 23 Yer Sakarya 23 Haziran 2020 #5 Aşağıya link bırakıyorum buradan alabilirsin. Altta yorumlar var hepsi olumlu bir sorun olacağını sanmıyorum. GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
Aşağıya link bırakıyorum buradan alabilirsin. Altta yorumlar var hepsi olumlu bir sorun olacağını sanmıyorum. GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 23 Haziran 2020 #6 sağlamlisans veya yazılımbudur
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #7 OEM Lisans Nedir? Retail - OEM - MAK Lisans Türleri Windows OEM Lisans Nedir? Retail Lisans Nedir? Volume MAK Lisans Nedir? Makalemizde bu lisans türlerini açıklayıp, farklarını anlattık. baskabirkod.com Hocam burada açıklama var. İnceleyebilirsiniz.
OEM Lisans Nedir? Retail - OEM - MAK Lisans Türleri Windows OEM Lisans Nedir? Retail Lisans Nedir? Volume MAK Lisans Nedir? Makalemizde bu lisans türlerini açıklayıp, farklarını anlattık. baskabirkod.com Hocam burada açıklama var. İnceleyebilirsiniz.