UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 16 Haziran 2019 #1 Yazılımbudur Teknolojiburada Hangisi OEM veya Retail Key'dir? Yazılımbudur daha mantıklı geliyor. Sizce hangisini alayım? Ayrıca ikisi de güncellemeleri alır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2019
Yazılımbudur Teknolojiburada Hangisi OEM veya Retail Key'dir? Yazılımbudur daha mantıklı geliyor. Sizce hangisini alayım? Ayrıca ikisi de güncellemeleri alır mı?
Coffe Lake Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 704 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Site Tasarımcılığı 16 Haziran 2019 #2 Windows 10 Pro
ufukcaglarsk Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #3 UBerk dedi: Yazılımbudur Teknolojiburada Hangisi OEM veya Retail Key'dir? Yazılımbudur daha mantıklı geliyor. Sizce hangisini alayım? Ayrıca ikisi de güncellemeleri alır mı? Genişletmek için tıkla... Yazılımbudur'dan aldım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Coffe Lake dedi: Windows 10 Pro Genişletmek için tıkla... Baya güzel öneri, eksik olmayın.
UBerk dedi: Yazılımbudur Teknolojiburada Hangisi OEM veya Retail Key'dir? Yazılımbudur daha mantıklı geliyor. Sizce hangisini alayım? Ayrıca ikisi de güncellemeleri alır mı? Genişletmek için tıkla... Yazılımbudur'dan aldım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Coffe Lake dedi: Windows 10 Pro Genişletmek için tıkla... Baya güzel öneri, eksik olmayın.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 16 Haziran 2019 #4 ufukcaglarsk dedi: Yazılımbudur'dan aldım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Baya güzel öneri, eksik olmayın. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri alıyor musunuz?
ufukcaglarsk dedi: Yazılımbudur'dan aldım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Baya güzel öneri, eksik olmayın. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri alıyor musunuz?
xRepax Megapat Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 245 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #5 Coffe Lake dedi: Windows 10 Pro Genişletmek için tıkla... Arkadaş OEM demiş.
Metaldaqqer Megapat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #6 Bu keyler anakart işliyor ve sadece o PC de kullanabilirsiniz. Sana önerim Nos yazılım, en son 15 TL idi
Bu keyler anakart işliyor ve sadece o PC de kullanabilirsiniz. Sana önerim Nos yazılım, en son 15 TL idi
T Talek Hectopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #7 UBerk dedi: Yazılımbudur Teknolojiburada Hangisi OEM veya Retail Key'dir? Yazılımbudur daha mantıklı geliyor. Sizce hangisini alayım? Ayrıca ikisi de güncellemeleri alır mı? Genişletmek için tıkla... Başka forumda da bunun cevap yazdım. Retail key perakende malları satıyorlar, Her güncellemleri alırsınız.
UBerk dedi: Yazılımbudur Teknolojiburada Hangisi OEM veya Retail Key'dir? Yazılımbudur daha mantıklı geliyor. Sizce hangisini alayım? Ayrıca ikisi de güncellemeleri alır mı? Genişletmek için tıkla... Başka forumda da bunun cevap yazdım. Retail key perakende malları satıyorlar, Her güncellemleri alırsınız.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 16 Haziran 2019 #8 Talek dedi: Başka forumda da bunun cevap yazdım. Retail key perakende malları satıyorlar, Her güncellemleri alırsınız. Genişletmek için tıkla... ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/32&64 Bit TR www.epttavm.com Bu OEM mi Retail mi?
Talek dedi: Başka forumda da bunun cevap yazdım. Retail key perakende malları satıyorlar, Her güncellemleri alırsınız. Genişletmek için tıkla... ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/32&64 Bit TR www.epttavm.com Bu OEM mi Retail mi?
T Talek Hectopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #9 UBerk dedi: ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/32&64 Bit TR www.epttavm.com Bu OEM mi Retail mi? Genişletmek için tıkla... Bana Retail mal gibi geldi. D.M atın karşı tarafa
UBerk dedi: ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/32&64 Bit TR www.epttavm.com Bu OEM mi Retail mi? Genişletmek için tıkla... Bana Retail mal gibi geldi. D.M atın karşı tarafa
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 16 Haziran 2019 #10 UBerk dedi: ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/32&64 Bit TR www.epttavm.com Bu OEM mi Retail mi? Genişletmek için tıkla... Forumda bir arkadaş buradan almıştı ve ona Retail key göndermişlerdi.
UBerk dedi: ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/32&64 Bit TR www.epttavm.com Bu OEM mi Retail mi? Genişletmek için tıkla... Forumda bir arkadaş buradan almıştı ve ona Retail key göndermişlerdi.