Bu videoyu daha önce izlediniz mi?Yazılımbudur öneririm. Kendi sitelerinden alıp 5 yıldız verirseniz ücretsiz sertifikalı virüs programı(tam adı neyse artık) hediye ediyorlar.
Bu videoyu daha önce izlediniz mi?
Ancak yasal olmadığından, ileride çeşitli sorunlar yaşatabilir. Bu konuda endişelerim var. Örneğin babamın dizüstü bilgisayarındada Windows 10 var ama lisansı yok. Ben ona ucuz lisans al diyemem mesela. Sonra sıkıntılar yaşayabilir.Evet, izlemiştim. Tamam anlatmaya çalışıyorsun güzel de, Allah aşkına söyle bilgisayarı KmSpico ile kullanmak daha mı iyi? Ne yapalım, herkesin maddi durumu belli. Gidip de 1000 liraya bir tane key alayım, olur mu? Ayrıca yaklaşık 8 aydır yazılımbudur'dan aldığım keyi kullanıyorum. SSD değiştim, sorun olmadı.
Endişen için teşekkür ederim. Böyle insanların olması beni mutlu ediyor. Ama, bana inan, zamanında KmSpico kullanmıştım. O illeti sildikten sonra bu key ile bilgisayarı kullanınca arada çok fark gördüm. Ayrıca KmSpico sürekli arkaplanda açık kalıyor.Ancak yasal olmadığından, ileride çeşitli sorunlar yaşatabilir. Bu konuda endişelerim var.
Zaten KmSpico crack gibi birşeydir. Gerçekten Windows'unuzu aktifleştirdiğinizi düşünürsünüz çünkü işletim sistemini kandırıyor ve bozuyor bence.Endişen için teşekkür ederim. Böyle insanların olması beni mutlu ediyor. Ama, bana inan, zamanında KmSpico kullanmıştım. O illeti sildikten sonra bu key ile bilgisayarı kullanınca arada çok fark gördüm. Ayrıca KmSpico sürekli arkaplanda açık kalıyor.
Öyle zaten. Bu sırada bilgisayardaki bileşenleri de yoruyor.Zaten KmSpico crack gibi birşeydir. Gerçekten Windows'unuzu aktifleştirdiğinizi düşünürsünüz çünkü işletim sistemini kandırıyor ve bozuyor bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.