Windows 10 OEM key nereden alınmalı?

Güvenlik herşeyden önce gelir. Orjinal lisans ile ucuza satılan lisans arasında mutlaka farklar olacaktır.

Güvenlik herşeyden önce gelir. Orjinal lisans ile ucuza satılan lisans arasında mutlaka farklar olacaktır.
Güvenliğini riske atan bir şey yok. İkisi de aynı işletim sistemi, ikisi de aynı işe yarıyor. 0 fark. Güncelleştirme alıyorsun, bir sıkıntı yok. Dediğin gibi, belki bir zaman sonra iptal olur ama sana dava vs. açamazlar. Açmaya kalksalar Türkiye'den 10 milyon, tüm dünyadan en azından 100 milyon insan çıkar.
Avast olmalı. Yazılımbudur da Avast veriyordu.
Eptt AVM'nin saçma altyapısı yüzünden yapamıyorum ama ben. Adresimi girince hata veriyordu, rastgele yaptım vermedi. Yorumu da kabul etmiyor.

Ben yukarıdaki arkadaşı anlamadım. Tamamen bilgisiz biri değilim. Araştırdım fakat önerinizi almak istedim yinede. Satılan keyler sahte veya yasa dışı değil "MAK KEY" denilen bir key türü. Yani Microsoft'tan bir key alınır ve bu key 5000 bilgisayara girilebilir diyelim. ePttAVM gibi sitelerde satıyor. Ha iptal olma şansı varmı var tabii 5000 lik sınırı geçebilirler ama 10 tl göz çıkarmaz 6 ayda bir iptal olsa yine alırım. Önerileriniz tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler!

Öyle zaten. Bu sırada bilgisayardaki bileşenleri de yoruyor.
Abartma sende.
Katılıyorum. 1000 lira bir Windows’a vermeye gerek yok OEM Key varken.

Hiç Orijinal Windows kullanmasaydım inandırcaksın bana. Şuan Windows 8.1 Home Single Language kullanıyorum. İnternette OEM Key bulamadığım için mecburen KmsPico ile etkinleştirdim. Ve hiç bir performans düşüşü görmedim şuana kadar. Ve arka planda da çalışmıyor bende etkinleştirip sildiğim için.

Bana söyleme, bilgisiz olduğum zamanlar, yıllar önce orijinal Windows 10 keyli olan bilgisayara KmSpico'lu Windows 10 yüklemişim. Geçenlerde fark ettim de Allah'tan orijinal hale getirdim.

Bana söyleme, bilgisiz olduğum zamanlar, yıllar önce orijinal Windows 10 keyli olan bilgisayara KmSpico'lu Windows 10 yüklemişim. Geçenlerde fark ettim de Allah'tan orijinal hale getirdim.
İlginç olmuş Orijinal Windows 10’u KmsPico ile etkinleştirmek de.
KmsPico artık eskisi gibi sistemi sömürmüyor. Eskiden sizin dediğiniz şekilde oluyordu büyük ihtimal ama artık öyle sistemi falan yormuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…