Windows 10 OEM Keyi Tekrar Kullanma

Daha fazla  
Merhabalar.
Buradan Windows 10 Home alacağım fiyatı 47 TL orijinal ve OEM lisans. Ama satıcı bana tek bilgisayar ve tek kullanımlık için olduğunu söyledi yani fotmat atılmıyormuş, sadece sıfırlama yapılabiliyormuş. Eğer format atılırsa bir daha etkinleştirilemeyeceğini söyledi ne demek bu? Bana yardımcı olun ben sınırsız format atılmasını istiyorum başka yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.
Buradan Windows 10 Home alacağım fiyatı 47 TL orijinal ve OEM lisans. Ama satıcı bana tek bilgisayar ve tek kullanımlık için olduğunu söyledi yani fotmat atılmıyormuş, sadece sıfırlama yapılabiliyormuş. Eğer format atılırsa bir daha etkinleştirilemeyeceğini söyledi ne demek bu? Bana yardımcı olun ben sınırsız format atılmasını istiyorum başka yolu yok mu?
OEM Lisans anakarta kaydolur. Anakartınızı değiştirmediğiniz sürece sıkıntı olmaz format atarsanız bilgisayar lisansı tanır.

O satın aldığın key i bir kez girdinmi biosa gömülüyor. Sen hard diski değistirsen dahi windows 10 yüklediğinde otomatik olarak key geliyor. Format atınca key gitmiyor yani gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı