Windows 10 OEM Lisans Daha Sonra Kullanılır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Bugün internetten Windows 10 OEM Key aldım. USB ile kuruluma hazır hale getirdim. Sallıyorum 4 ay sonra bilgisayarımı bununla formatlasam sıkıntı olur mu? Yoksa hemen bilgisayarımın anakartına gömülmesi için format atmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans anahtarını sadece o anahtarı girdiğin bilgisayar üzerinde kullanırsın. Sonraki formatlarda sadece o bilgisayarda kullanılır o lisans.

OEM Key tek kullanımlıktır ama anakartınız değişmediği sürece istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Yani sorunuzun cevabı ; evet, kullanılır.

Teşekkürler OEM Key'in tek kullanımlık ve tek bilgisayara ait olduğunu biliyorum. Sadece aylar sonra bu Key'i kurabilir miyim diye merak ettim.

Teşekkürler OEM Key'in tek kullanımlık ve tek bilgisayara ait olduğunu biliyorum. Sadece aylar sonra bu Key'i kurabilir miyim diye merak ettim.
Aylar sonra kodu kullandığında bir sıkıntı olmuş muydu ustam hatırlıyorsan?

OEM keyini baska PC de denemek istiyorsan;
Baska PC'ye girince hata kodu sonu 08/20 alırsan key aktif, etkinleştirilir.
Sonu 03/60 alırsan key kilitli, etkinleştiremezsin.
Aynı OEM ile 8 PC etkinleştirdik.
Tamamen Microsoft'a baglı. Keyi kilitleyene kadar devam.

Hocam dediklerinizden bir şey anlamadım ben sağlamlisans üzerinden windows 11 pro oem key aldım ve şuan bilgisayar toplama aşamasındayım ve 4-5 ay sürecek. Bu OEM Key 4-5 ay sonra kullanılabilir mi?

Hocam dediklerinizden bir şey anlamadım ben SağlamLisans üzerinden Windows 11 Pro OEM key aldım ve şu an bilgisayar toplama aşamasındayım ve 4-5 ay sürecek. Bu OEM Key 4-5 ay sonra kullanılabilir mi?

Satıcıların sattıgı OEM için bir şey diyemem.
Benim bahsettigim free olarak paylasılan OEM'ler için.
Satıcılar sana sattıgı OEM'i baskasına satarmı- satmazmı bilemem.
Keyini PC'ye girdiginde zaten anlarsın.
1-Online oto etkinleştirme.
2-08/20 hata kodu: 1 kereye mahsus manuel etkinleştirme
3-03/60 hata kodu: key bloke, satıcıdan yeni key istersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…